PROFESIONALNO FOTOGRAFIRANJE

Ne glede na to, ali želite ovekovečiti posebne trenutke s svojo družino, ustvariti izjemne portrete ali pa potrebujete profesionalne poslovne fotografije, smo tu, da uresničimo vaše vizije.

Dobrodošli v studiu fotografije Coolio! Hub!

V našem sodobnem in profesionalnem studiu smo specializirani za ustvarjanje nepozabnih trenutkov s fotografijo.

Ponosni smo, da vam nudimo vrhunsko družinsko, portretno, poslovno in fotografiranje za parčke, v udobnem okolju naše lokacije v dvorani A v BTC Cityju Ljubljana.

Ponujamo vam vrhunsko opremo in brezhibno vzdušje, ki vam omogočata, da se sprostite in uživate v procesu fotografiranja.

Verjamemo v individualni pristop, zato se bomo posvetili razumevanju vaših želja, da bomo lahko zajeli vašo edinstveno osebnost in ustvarili fotografije, ki vam bodo pričarale nasmeh na obrazu vsakič, ko jih pogledate.

Ne glede na vrsto fotografiranja, prejmete:

1 uro fotografiranja pod sproš.čenim vodstvom fotografa

15 obdelanih fotografij (na vaš e-mail naslov).

20% popust pri dodatnem naročilu ličenja pri Skin Care Make Up Store.

Dovolite nam, da ustvarimo čarobne spomine z našim vrhunskim fotografiranjem v studiu v BTC City Ljubljana.

Preživite nepozabno izkušnjo in občutite moč fotografije, ki bo trajala večno.

PORTRETNA FOTOGRAFIJA

FOTOGRAFIRANJE ZA PARČKE

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

Portreti s karakterjem

Izstopajte iz množice s portretom, ki izraža vašo individualnost.

Ne glede na to, ali gre za poslovni portret ali osebni portret, naša storitev vam zagotavlja profesionalnost in estetsko privlačnost. Dovolite, da vaša podoba izžareva samozavest in lepoto.

Predstavite se s profesionalno portretno fotografijo, katera bo orisala vašo strokovnost in uspešnost. V naših prostorih Coolio! Huba (BTC City, dvorana A, visoko pritličje) vam nudimo portretno fotografiranje za zasebno ali poslovno rabo.

Izbirate lahko med bolj nevtralnimi ozadji ali pa se pozabavate pred objektivom v barvitih kotičkih našega Selfie Cityja!

Portretna fotografija je namenjena tako zasebni kot poslovni rabi. Ker se zavedamo, da včasih portretno fotografiranje vzbuja občutek nelagodja, se bomo z veseljem prilagodili vašim željam. Da se boste pred objektivom lažje sprostili, pa vam bo pomagal naš fotograf Aleksandar Domitrica.


Naša strast je zajeti vašo edinstveno energijo in jo prenesti na fotografije.

S portretnim fotografiranjem vam omogočamo, da se vidite v novi luči in ustvarite slikovne spomine, ki jih boste z veseljem delili s svetom.

FOTOGRAFIRANJE ZA PARČKE

Vajini trenutki ujeti v objektiv

Ovekovečita vajino ljubezen!

Vsaka zgodba ljubezni je posebna, zato je naše fotografiranje za parčke prilagojeno vašim željam in stilu. Skupaj bomo ustvarili vizualno pripoved, ki bo izražala vašo edinstveno vez.

Fotografiranje za zaljubljence je idealen način, da skupaj doživita nekaj novega, ter ob tem ovekovečita vajin odnos. 

V Coolio! Hubu vam nudimo izjemno izkušnjo fotografiranja za zaljubljence!

V naših prostorih si lahko izbereta bolj nevtralna ozadja v našem foto studiu ali pa se zabavata v barvitih kotičkih našega Selfie Cityja!

Fotografiranje za parčke je namenjeno vsem oblikam parčkov. Poskrbeli bomo, za sproščeno vzdušje pred objektivom, da bo vajina ljubezen stopila v ospredje! Z veseljem se tudi prilagodimo dodatnim željam za vajino skupno fotografiranje.

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE

Družinska ljubezen ujeta v objektiv

Želite obeležiti poseben trenutek vaše družine? Ali vam le manjkajo skupinske fotografije?

DRUŽINSKO FOTOGRAFIRANJE je odličen način, da pridobite kvalitetne fotografije, hkrati pa na zabaven način preživite čas s svojo družino.

Izbirate lahko med bolj nevtralnimi ozadji ali pa se s celotno družino zabavate pred objektivom v barvitih kotičkih našega Selfie Cityja!

Družinsko fotografiranje je namenjeno skupinam (družinam) do 5 oseb. Z veseljem se tudi prilagodimo vašim posebnim željam, da se boste pred objektivom lažje sprostili, pa vam bo pomagal naš fotograf Aleksandar Domitrica.


Praznujte vez vaše družine skozi fotografiranje!

Verjamemo, da so družinski spomini neprecenljivi in da vsaka družina nosi svojo edinstveno zgodbo. Z našo storitvijo družinskega fotografiranja vam nudimo priložnost, da te trenutke ovekovečite na slikah, ki bodo ostale večno.

Ne glede na velikost vaše družine, starost otrok ali posebne trenutke, ki jih želite ovekovečiti, smo tu, da vam pomagamo ustvariti čudovite portrete in družinske skupinske fotografije.

Verjamemo, da ima vsak član družine svoj poseben prostor in vrednost. Zato se bomo posvetili, da zajamemo pristnost, spontanost in iskrenost, ki jo vsak član prinaša v fotografijo.

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam!